BUSINESS INNOVATORS

Creëer een eigen online platform

In deze globale informatiemaatschappij willen wij samen met jou als partner, lokaal bestaansrecht versterken door het creëren van lokale online platformen. Gezamenlijk zetten wij op een slimme manier digitale technologieën en nieuwe manieren van denken in om jouw huidige businessmodel te versterken.

VERSTERK JOUW BUSINESSMODEL

JOUW NETWERK ALS DIGITAAL BUSINESSMODEL

Zie jij dat jouw klanten beter bediend kunnen worden? Wil jij de samenwerking met én binnen jouw keten optimaliseren? Hiervoor bouwen we gezamenlijk een online platform dat aansluit bij jouw core business. Er ontstaat een waarde-uitwisseling binnen jouw netwerk op het platform. Je biedt jouw klanten, leveranciers en andere partners een werkomgeving om samen te werken rondom vraagstukken, informatie te delen en opslaan in een veilige omgeving, processen af te handelen en kennis te delen binnen een eigen community. Dit allemaal volgens de geldende wet- en regelgeving.

elemenz-store-business-potloden
elemenz-store-business-planten
elemenz-store-business-tafel
elemenz-store-business-bureau
elemenz-store-business-kantoor-mensen

VOORBEELDEN VAN ONLINE PLATFORMEN

Lees hier hoe onze partners aan de slag zijn gegaan met het versterken van hun businessmodel door het opzetten van een eigen online platform.

CoCreation platform

CoCreation platform

Bij veel organisaties bestaat de behoefte om informatie (documenten) met elkaar, tussen organisaties, te delen in de context van een gestructureerde collaboratieproces.

Met Elemenz bouwden we het CoCreation platform. Een samenwerkingsomgeving waarbij gestructureerd, efficiënt, compliant, veilig en duurzaam samengewerkt kan worden tussen en binnen organisaties.

Ledenplatform

Ledenplatform

Het Leden platform vervult een grote behoefte in de pensioenfondsen markt om de communicatie met de leden drastisch te verbeteren. Van analoog naar digitaal.

Dankzij het Leden platform zijn leden én pensioenfondsen altijd goed geïnformeerd en waarbij informatie altijd actueel is.

Good Governance Platform

Good Governance Platform

Good governance stelt hoge eisen aan zowel bestuurders als toezichthouders, die zich in toenemende mate bewust zijn van de risico’s verbonden aan het toezicht houden

Het Good Governance Platform is een werkomgeving waarbij bestuurders, toezichthouders en medezeggenschapsleden van instellingen en ondernemingen op een veilige, gestructureerde en efficiënte manier met elkaar kunnen vergaderen.

Procurement platform

Procurement platform

Om het procurement proces te optimaliseren is het noodzakelijk dat distributeurs, klanten en leveranciers met elkaar te verbinden en de volledige procurement flow te beheren.

Het Procurement Platform is een onmisbaar hulpmiddel voor opdrachtgevers én leveranciers, waarop selecties, aanbestedingen en consultaties op één centrale plek zijn gebundeld.

Privacy Platform Europe

Privacy Platform Europe

Op het gebied van de AVG moeten organisaties aan dezelfde wetgeving voldoen, worden ze met vergelijkbare uitdagingen geconfronteerd en blootgesteld aan dezelfde risico’s.

Het Privacy Platform Europe ontzorgt op het gebied van compliance aan vigerende wetgeving m.b.t. privacy en gegevensbescherming. Van good governance tot en met de operationalisering van de effectieve werking van de verplichte maatregelen.