ELEMENZ STORE

Ready to use functionele elementen

De Elemenz Store omvat ready to use functionele elementen oftewel bouwstenen. Door het samenbrengen van deze elementen stel je zo je eigen applicatie samen.

Dashboard

Het Dashboard is een werkomgeving waarbij verschillende variabelen en indicatoren bij elkaar worden gebracht en zo overzichtelijk mogelijk worden gepresenteerd, zodat informatie snel te beoordelen en af te wegen is.

Beveiligde Toegang

Het element Beveiligde Toegang zorgt voor een beveiligde toegang tot het platform, bepaalde functionaliteit en data. Hiermee conformeer je aan marktconforme standaarden en je kunt hiermee multi factor authentication gebruiken.

Communicatie centrum

De Communication centrum bevat verschillende vormen van communicatie met interne en externe personen waarmee je in contact staat en samenwerkt. Waaronder, notificaties (je wordt geïnformeerd over wijzigingen m.b.t. informatie waarin je geïnteresseerd bent) en berichtenbox (formele communicatie, vraag en antwoord en statusuitwisseling rondom een proces).

Agendabeheer

Met behulp van Agendabeheer kun je zaken uitzetten in de tijd. Denk hierbij aan het inzien van de doorlooptijd van een project, projectplanningen of HR gerelateerde informatie in relatie tot ziekte en verlof. Ook is het mogelijk om vergaderingen in te plannen en weer te geven.

Wet -en regelgeving

Wet -en regelgeving is een integraal onderdeel van Elemenz, waarbij GDPR ondersteuning centraal staat. Met de self service mogelijkheid, heb je inzicht in hoe om te gaan met privacygevoelige informatie en het kunnen antwoorden van privacy gerelateerde vragen.

Proces Navigator

Het element Proces Navigator ondersteunt een gefaseerde aanpak in elke vorm van werkzaamheden waarbij het sequentieel uitgevoerd dient te worden. Elke fase binnen het proces kan een eigen invulling en afgebakend doorlooptijd omvatten, b.v. bijbehorende acties of documenten. Denk hierbij aan projectmatig werken.

Gestructureerde Collaboratie

Gestructureerde Collaboratie geeft structuur aan informatie tijdens het samenwerken met personen binnen en/of buiten de organisatie. Dit element is te combineren met Process Navigator, waarbij je volgens een bepaald stramien gestructureerd samenwerkt.

Virtuele dataroom

Ons element Virtuele Dataroom structureert informatie en plaatst deze in context, bijvoorbeeld rondom een organisatie of bedrijfsobject. Verder, afhankelijk van de rol en rechten van een gebruiker kan hij/zij samenwerken aan documenten die volgens wet- en regelgeving op een veilige en duurzame manier worden opgeslagen.

Integratie hub

Een standaard manier van communiceren met andere systemen. Bijvoorbeeld om informatie uit de back office systemen te ontsluiten en uit te wisselen naar het Elemenz platform en andersom.

Workflow

Organisaties zijn continu bezig met het optimaliseren van de bestaande bedrijfsprocessen. Orkestreer workflow om processen efficiënter en minder kostbaar te maken.

Bekijk de platformen die met Elemenz zijn samengesteld

Met ons cloudbased applicatie-ontwikkelplatform Elemenz bieden wij jou een krachtig technologisch fundament, waarmee je communicatie, (keten)processen en informatie uitwisseling tussen organisaties en hun klanten, leveranciers en partners op een veilige manier kunt vormgeven. Ontdek de talloze mogelijkheden met Elemenz in de diverse branches.

Road at night