Partner Case

Partner Story StratOz

StratOz, leverancier van procesautomatisering en digitale transformatie, vertrouwt al jaren op de producten van BCT: dit is de reden en de aanleiding voor ons om u de belangrijkste voordelen van het partnerschap voor te stellen. In het bijzonder kijken we naar de werkwijze met Elemenz, de toegevoegde waarde voor de partner en zijn klant, en de toekomstperspectieven.

"Wij hebben nooit enige twijfel gehad over het in BCT gestelde vertrouwen of het door BCT geleefde waardesysteem."

Christian Kupka (Directeur)

Het begin

Aan het begin van elke zakenrelatie staat vertrouwen en wederzijdse meerwaarde. Aangezien StratOz werkzaam is op het gebied van procesautomatisering, is een toevoeging van componenten van BCT een aantrekkelijk idee. Als gebruiker van deze diensten konden wij met Elemenz release-klare oplossingen ontwikkelen, die in alle sectoren kunnen worden gebruikt. Bovendien blijft onze competentie altijd in de technische uitwerking en drijft niet af naar basisontwikkeling. Uiteindelijk hebben de generieke elementen, de vervulling van alle veiligheidsaspecten en de vakbekwaamheid en ondersteuning van BCT ons overtuigd.

Langdurig partnerschap

StratOz en BCT werken al enkele jaren samen. Naarmate de eisen van onze klanten en projecten toenemen, groeit ook de vraag naar specifieke diensten. BCT heeft altijd een oplossing gevonden, die ons heeft geholpen met een verscheidenheid van uitdagingen. De oplossingen zijn ook creatief en efficiënt. Zeer belangrijk is dat wij door de samenwerking ons bedrijfsmodel verder hebben kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk ontstaat zo altijd een win-win situatie met een partner die met ons samenwerkt voor het succes van de klanten. Samen kunnen wij het doel nastreven om de arbeidswereld te verbeteren, terwijl wij blindelings op elkaar vertrouwen.

SHARE
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp