LEDENPLATFORM

De communicatie met leden van analoog naar digitaal

Een platform waarbij leden én pensioenfondsen altijd goed geïnformeerd zijn en informatie altijd actueel is.

LEDENPLATFORM

Het Ledenplatform vervult in de pensioenfondsen markt de behoefte om de communicatie met de leden drastisch te verbeteren. Van analoog naar digitaal. Op basis van Elemenz bouwen we aan het Ledenplatform waar leden hun profiel kunnen zien en bijwerken, informatie kunnen toevoegen, genotificeerd worden wanneer er een wijziging optreedt vanuit de pensioenfonds die impact kan hebben op hun pensioen.

Het platform omvat de volgende elementen

Communicatie centrum

De Communication centrum bevat verschillende vormen van communicatie met interne en externe personen waarmee je in contact staat en samenwerkt. Waaronder, notificaties (je wordt geïnformeerd over wijzigingen m.b.t. informatie waarin je geïnteresseerd bent) en berichtenbox (formele communicatie, vraag en antwoord en statusuitwisseling rondom een proces).

Virtuele dataroom

Ons element Virtuele Dataroom structureert informatie en plaatst deze in context, bijvoorbeeld rondom een organisatie of bedrijfsobject. Verder, afhankelijk van de rol en rechten van een gebruiker kan hij/zij samenwerken aan documenten die volgens wet- en regelgeving op een veilige en duurzame manier worden opgeslagen.