ONZE AANPAK IN DRIE STAPPEN

Wij geloven in het digitaliseren van netwerken waarin veilig en duurzaam samengewerkt kan worden.

Op maatschappelijk vlak zien we dat informatie een belangrijk productiemiddel is geworden. De producenten van informatie zijn geen individuele organisaties meer maar complete netwerken. Vraagstukken als versnipperde informatie, informatie zonder context en daardoor onbruikbaar als stuurmiddel en informatie niet geborgd conform wet- en regelgeving spelen nog steeds op. Met Elemenz technologie van BCT willen wij deze vraagstukken samen met partners aangaan. Oftewel, met Elemenz realiseren organisaties governance & compliance.

In onze partnership doorlopen we gezamenlijk de volgende drie stappen:

1

Platform modellering

Hoe kunnen we jouw huidige businessmodel versterken? Of welke kansen zie je voor een nieuw digitaal businessmodel? Stap 1 is het opzetten van een succesvolle business case. Dat doen we samen.

Platform technologie

Daarna creëren we jouw online platform. We gebruiken daarvoor het door ons zelf ontwikkelde cloudbased platform Elemenz. Eerst kijken we welke informatiestromen er binnen jouw netwerk lopen. Vervolgens bouwen we de functionaliteit die nodig is om de gebruikers van jouw platform optimaal te faciliteren.

2

3

Platform marketing

Gedurende het hele proces zijn wij jouw strategische partner. We bedenken en bouwen niet alleen het platform samen met jou. We helpen je ook om het platform succesvol in de markt te introduceren én verder te laten groeien.

WIJ ZOEKEN PARTNERS EN BUSINESS INNOVATORS

Met ons applicatieplatform helpen wij jou graag bij het bedienen van jouw ecosysteem van klanten, partners en leveranciers. Of heb jij hulp nodig bij de digitalisering van jouw innovatieve ideeën? Neem dan contact op met Winkeun Man (Business Manager): winkeun.man@elemenzplatform.com of via 046­-442 45 45.

Uiteraard kun je ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met jou op.

LATEN WE VAN START GAAN

Contacteer ons!