WIE WE ZIJN

Passie voor innovatieve businessmodellen

We gebruiken digitale technologieën en nieuwe manieren van denken op een slimme manier om innovatieve businessmodellen te ontwikkelen.

OVER ELEMENZ

Met Elemenz creëren we voor onze partners een eigen online platform: een complete werkomgeving die perfect aansluit op de kernactiviteiten. Elemenz is een cloudbased applicatieplatform dat ontwikkeld is vanuit de gedachte dat een goed digitaal businessmodel een flexibele, schaalbare infrastructuur als basis nodig heeft.

We werken met complete functionaliteiten die op het platform zorgen voor goede interactie, communicatie en gestructureerde informatiestromen en ondersteunen op het gebied van compliance & governance.

OVER BCT

Achter Elemenz zit BCT. Al meer dan 35 jaar ontwikkelen, imple­menteren en distribueren wij hoogwaardige informatiemanage­menttechnologie. Dat doen wij voor meer dan 800 organisaties in (semi)overheid en diverse branches van het bedrijfsleven. Dagelijks werken meer dan 150.000 eindgebruikers met onze oplossingen.

Meer informatie over BCT vind je op www.bctsoftware.com.

Alle disciplines op één plek bij elkaar

Ons team bestaat uit professionals die verdeeld zijn over verschillende disciplines. Denk hierbij aan Architecture & Research, Front- en Backend development, Operations, Business development en Marketing. Door middel van korte lijnen zijn de disciplines met elkaar verbonden en kunnen wij onze klanten en partners snel van dienst zijn.