PLATFORM GALERIJ

Ontdek de mogelijkheden met Elemenz in de diverse branches

CoCreation platform

Bij veel organisaties bestaat de behoefte om informatie (documenten) met elkaar, tussen organisaties, te delen in de context van een gestructureerde collaboratieproces.

Met Elemenz bouwden we het CoCreation platform. Een samenwerkingsomgeving waarbij gestructureerd, efficiënt, compliant, veilig en duurzaam samengewerkt kan worden tussen en binnen organisaties.

Ledenplatform

Het Leden platform vervult een grote behoefte in de pensioenfondsen markt om de communicatie met de leden drastisch te verbeteren. Van analoog naar digitaal.

Dankzij het Leden platform zijn leden én pensioenfondsen altijd goed geïnformeerd en waarbij informatie altijd actueel is.

Good Governance Platform

Good governance stelt hoge eisen aan zowel bestuurders als toezichthouders, die zich in toenemende mate bewust zijn van de risico’s verbonden aan het toezicht houden

Het Good Governance Platform is een werkomgeving waarbij bestuurders, toezichthouders en medezeggenschapsleden van instellingen en ondernemingen op een veilige, gestructureerde en efficiënte manier met elkaar kunnen vergaderen.

Procurement platform

Om het procurement proces te optimaliseren is het noodzakelijk dat distributeurs, klanten en leveranciers met elkaar te verbinden en de volledige procurement flow te beheren.

Het Procurement Platform is een onmisbaar hulpmiddel voor opdrachtgevers én leveranciers, waarop selecties, aanbestedingen en consultaties op één centrale plek zijn gebundeld.

Privacy Platform Europe

Op het gebied van de AVG moeten organisaties aan dezelfde wetgeving voldoen, worden ze met vergelijkbare uitdagingen geconfronteerd en blootgesteld aan dezelfde risico’s.

Het Privacy Platform Europe ontzorgt op het gebied van compliance aan vigerende wetgeving m.b.t. privacy en gegevensbescherming. Van good governance tot en met de operationalisering van de effectieve werking van de verplichte maatregelen.

Vraag een demo aan

Er zijn nog meer mogelijkheden met Elemenz. We vertellen je graag hier meer over. Of heeft u vragen over Elemenz en op welke manieren wij jouw ideeën kunnen vertalen? Vraag dan gerust een (online) afspraak of demo aan en wij hopen jou snel te spreken.