COCREATION PLATFORM

Gestructureerd, efficiënt, compliant, veilig en duurzaam

Een samenwerkingsomgeving waarbij gestructureerd, efficiënt, compliant, veilig en duurzaam samengewerkt kan worden tussen en binnen organisaties.

WAAROM COCREATION PLATFORM?

Bij veel organisaties bestaat de behoefte om informatie (documenten) met elkaar, tussen organisaties, te delen in de context van een gestructureerde collaboratieproces. Bijvoorbeeld om een product of dienst te ontwikkelen. Met Elemenz bouwden we het CoCreation platform. Hierdoor bieden wij een omgeving aan onze klanten, waarbij zij gestructureerd, efficiënt, compliant, veilig en duurzaam kunnen samenwerken tussen en binnen organisaties.”

Het platform omvat de volgende elementen

Communicatie centrum

De Communication centrum bevat verschillende vormen van communicatie met interne en externe personen waarmee je in contact staat en samenwerkt. Waaronder, notificaties (je wordt geïnformeerd over wijzigingen m.b.t. informatie waarin je geïnteresseerd bent) en berichtenbox (formele communicatie, vraag en antwoord en statusuitwisseling rondom een proces).

Proces Navigator

Het element Proces Navigator ondersteunt een gefaseerde aanpak in elke vorm van werkzaamheden waarbij het sequentieel uitgevoerd dient te worden. Elke fase binnen het proces kan een eigen invulling en afgebakend doorlooptijd omvatten, b.v. bijbehorende acties of documenten. Denk hierbij aan projectmatig werken.

Gestructureerde Collaboratie

Gestructureerde Collaboratie geeft structuur aan informatie tijdens het samenwerken met personen binnen en/of buiten de organisatie. Dit element is te combineren met Process Navigator, waarbij je volgens een bepaald stramien gestructureerd samenwerkt.