TRENDPAPER - SELFSERVICE EN DE PLATFORMECONOMIE

ONZE AANPAK IN DRIE STAPPEN

Op zoek naar een taxi? Met Uber ben je één klik verwijderd van een snelle rit. Een nachtje verblijven in Parijs? Airbnb biedt uitkomst. Behoefte aan een vakman voor wat klusjes in huis? Op Werkspot staan de professionals voor je klaar.

Het mag duidelijk zijn dat alles en iedereen met elkaar verbonden is in onze huidige economie. Of beter gezegd, onze platformeconomie, die een hoge mate van selfservice mogelijk maakt. We zitten midden in een connected revolution en platformen vinden hier hun kracht. Zij verbinden mensen, middelen en organisaties met moderne technologie als drijvende factor en zijn niet meer weg te denken. We spreken terecht over een revolutie, want veranderingen gaan zo snel dat we de volgende stap niet meer kunnen voorspellen. Enerverend, maar tegelijkertijd brengt het onzekere tijden met zich mee. Platformen zijn een manier om het bedrijfsmodel te veranderen en bieden kansen, maar ook zeker uitdagingen, voor bedrijven om digitalisering te benutten.

Deze trendpaper bespreekt de belangrijkste facetten rondom de platformeconomie en behandelt de bijbehorende state of mind.

DOWNLOAD TRENDPAPER

Vul het formulier in en de download start automatisch.

* Door het formulier in te dienen, ga je ermee akkoord dat BCT jouw gegevens mag gebruiken om contact met jou op te nemen over relevante inhoud, producten en diensten. Je kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Zie ons privacybeleid voor meer informatie. Privacybeleid.