WORD PARTNER

Maak onderdeel uit van ons partnernetwerk

Elemenz is gericht op samenwerking met partners en we nodigen je dan ook graag uit om deel uit te maken van ons partnernetwerk.

WORD PARTNER

Wil jij jouw ideeën vertalen naar jouw eigen applicatie of online platform? Word dan partner van Elemenz.

VOORDELEN VOOR JOUW ORGANISATIE

Start met ons cloud-based applicatie platform!

Met Elemenz bieden wij jou een krachtig technologisch fundament, waarmee je processen en organisatie overstijgende IT kan vormgeven.

VOORDELEN VOOR JOUW KLANTEN

Samenwerken in een veilige omgeving

Laat jouw klanten in een veilige werkomgeving samenwerken en informatie uitwisselen met hun klanten, leveranciers en partners.

ONZE AANPAK IN DRIE STAPPEN

Wij kunnen pas écht innoveren als we samenwerken met onze partners, samen platformen bedenken en ontwikkelen. Wij realiseren ons dat iedere samenwerking anders kan zijn, afhankelijk van de ambities en behoeftes van onze partners, doorlopen we drie stappen in onze samenwerking:

1. Platform modellering
2. Platform technologie
3. Platform marketing

Unser Ansatz

Partner Story StratOz

Voor de optimale inzet van software en een goede samenwerking zijn gespecialiseerde partners met de nodige expertise en producten essentieel. Om deze reden willen wij u in onze Partner Story de voordelen van Elemenz voor onze partner StratOz presenteren. 

LATEN WE VAN START GAAN

Met ons applicatieplatform helpen wij jou graag bij het bedienen van jouw ecosysteem van klanten, partners en leveranciers. Of heb jij hulp nodig bij de digitalisering van jouw innovatieve ideeën? Neem dan contact op met Winkeun Man (Business Manager): winkeun.man@elemenzplatform.com of via 046­ – 442 45 45.

Uiteraard kun je ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!